×

Activiteiten in Brussel

Exclusive activiteiten

Global Enterprises

Bier tour in Gent

Global Enterprises Tours

Als je zoekt naar de volgende bestemming in België? Ga naar Gent, aangenaam gesitueerd tussen Brussel en Brugge. Bezoek de bezienswaardigheden van deze oude Middeleeuwse stad en ontdek haar patrimonium en zeer speciale bieren, waarvan er enkelen met gruut gebrouwd zijn. De tour bevat 6 Gentse bieren, met verschillende sterkte en smaken. Geniet van één van de bieren tijdens een boottocht van 30 minuten op de Gentse leien, samen met de heerlijke streekgerechten. Bekijk ook de belangrijkste historische sites tijdens een begeleide wandeling. Deze tour zal je doen nadenken om nog eens terug te keren naar Gent.

Beschikbaar vanaf: 85€

Boek nu

Hoogtepunten

 • Selectie van 6 lokale bieren met Gentse specialiteiten
 • Jenever proeverij
 • Boottocht op de Gentse leien
 • Begeleide wandeling door het historisch centrum
 • Bezoek aan de lokale Gruut brouwerij
 • Chocolade proeverij en demonstratie

Details

 • Duur: 4h
 • Vertrek: 14:00
 • Beschikbaar:
  • vrijdag
  • zaterdag
 • Prijs: 85€

Boek nu

De boeking neemt geen tijd in beslag Wij ondersteunen verschillende betaalopties, inclusief Pay Pal, Credit Cards, Bank Transfers, en betaalmogelijkheden uit andere landen

Laden ...

Wat te verwachten

Het is makkelijker te ervaren dan te beschrijven! Er zijn niet genoeg bijvoeglijke naamwoorden om de echte charme van deze stad vast te leggen! Hier is een kijkje op wat je krijgt:

Historische landschappen

Gent ligt in het Vlaamstalige deel van België. Hoewel het een populaire toeristische bestemming is, behoudt het zeker zijn eigen, authentieke, lokale sfeer. Het is een stad die wordt gekenmerkt door de lokale bevolking, die zeker het decor is voor je avontuur.

Gent herbergt ook een fascinerende collectie oude architectuur. Absorbeer de fascinerende geschiedenis van de stad terwijl je de prachtige gebouwen en stadsgezichten bewondert en fotografeert. Ontspan vervolgens tijdens de 30 minuten durende rondvaart en geniet van nog meer nieuwe perspectieven op de adembenemende bezienswaardigheden van de stad.

Onze schilderachtige kanaalroute en bierproeverij aan boord zullen zeker een onvergetelijk onderdeel vormen van uw Gentse ervaring.

Lokale Belgische bieren

Naast de bezienswaardigheden zal Gent u ook betoveren met zijn verbazingwekkende bieren. Deze tour is perfect voor bierliefhebbers. En ook voor de louter bier-nieuwsgierigen! Als je niet zeker bent over het proberen van het bier - geloof onze vele tevreden bezoekers en ga ervoor!

Belgische bieren - en vooral die uit Gent - verschillen 100% van normale, commerciële bieren. Gent is rijk aan een prachtige variëteit aan gouden vloeistof, dus we kunnen en zorgen ervoor dat u het perfecte bier voor uw smaak vindt.

Tijdens de Gentse biertour proef je 6 bieren, elk heel anders dan de andere. Ze variëren in smaak, kleur, aroma en alcoholpercentage. En worden allemaal geserveerd met een gratis snack.

Je zult ook levendige, verborgen tavernes ontdekken. Dit zijn plaatsen die je misschien mist als je alleen gaat verkennen. En ze zijn zeker degenen die je zullen verrukken! Lokale Belgische bieren, een rondvaart, historische architectuur en verborgen tavernes. Vergeet dit avontuur niet te missen!

Jenever en chocolade

Je probeert deze unieke bar voor iedereen die in Gent woont. Deze bar heeft elke smaak van jenever en vele waarvan we nog nooit gehoord hadden. De eigenaar is zo eigenzinnig als zijn etablissement.

Gent heeft de crème de la crème van de Belgische chocolademakerij.

Van traditioneel tot minimalistisch tot gewoon verrassend (pralines met mosterd, Ganda ham of Roomer!), deze stad heeft het allemaal. Sommige pralines uit Gent zijn zelfs begeerd tot helemaal naar Japan!