×

Activiteiten in Brussel

Exclusive activiteiten

Global Enterprises

Ardennen Tour

Global Enterprises Tours

Ontdek Belgisch Luxemburg en haar rijk natuurlijk landschap and geniet van de tradities en warm welkom.
Een stukje authentiek Ardennen. Belgisch Luxemburg nodigt zijn bezoekers uit om zijn uitzonderlijk natuur erfgoed te bewonderen, zeer goed bewaard, samen wild en vreedzaam en probeer haar lokale producten ( vlees, kaas, bier en chocolade)

Boek nu

Hoogtepunten

 • Chocolade proeverij en demonstratie
 • Selectie van 4 locale bieren met hapjes
 • Bezoek van de Brouwerij van Bastogne
 • Lunch van Ardense specialiteiten
 • Bekwame en ervaren gids
 • Bezoek en boottocht van het Upper-Sure meer

Details

 • Duur: 11h
 • Vertrek: 09:00
 • Beschikbaar:
  • woensdag
  • vrijdag
  • zondag
 • Prijs:
  • 6+ people: 150€

Boek nu

De boeking neemt geen tijd in beslag Wij ondersteunen verschillende betaalopties, inclusief Pay Pal, Credit Cards, Bank Transfers, en betaalmogelijkheden uit andere landen

Laden ...

Wat te verwachten

Luxemburg is een regio van welkom, transit en ontmoetingsplaatsen. Door de eeuwen heen is het doorkruist door tal van indringers die hun stempel hebben gedrukt op verschillende manieren: op de taal, op het vriendelijke karakter van de mensen, op de eigenzinnige stripboeken en surrealistische kunst, en op de tafel - het hart en de ziel van het dagelijks leven.

De rijkdom van het terroir, de creativiteit en knowhow van de ambachtelijke producenten en het gevoel voor feest combineert om spannende gerechten met unieke smaken te serveren.

Rond Bastogne bezoeken we de lokale brouwerij Minne, ook wel Brouwerij de Bastogne genoemd. Als je denkt dat je alles over bier in België hebt gezien, sta je voor een grote verrassing. Wat dacht je van een houten stout, gerijpt in Lambertus whishey vaten, Bastogne Pale Ale of een Ardenne Triple van 8,5%? We zullen genieten van een bierproeverij in combinatie met lokale specialiteiten en een bezoek aan de brouwerij, inclusief het brouwproces.

Voor de beste ambachtslieden van Luxemburg, het selecteren van de beste cacaobonen, het beschermen van het vakmanschap en de expertise van de meesterchocolatiers, het verfijnen van recepten en het creëren van nieuwe associaties van smaken... is geen baan, maar een kunst.

De allereerste Belgische chocoladeplaat werd gemaakt in 1840. Sindsdien hebben hun meesterchocolatiers geëxperimenteerd met de meest fascinerende ingrediënten, van plantaardige producten tot specerijen. We zullen stoppen bij een van de beste chocolatiers om te leren hoe cacaobonen worden omgezet in heerlijke truffels en de ambachtslieden aan het werk te zien in hun keukens. En dan hebben we een selectie van hun heerlijke creaties om uw smaakpapillen te verrukken.

Het landschap en de landschappen die we zullen zien en ontdekken zijn adembenemend. Het hoogtepunt van de tour is het Boven-Sûre meer in het Groothertogdom Luxemburg.
We zullen meer te weten komen over de geschiedenis van het meer, de fauna en flora ontdekken die in elk hoekje en gaatje liggen of gewoon een ontspannenboottocht maken op het heldere en rustige water.

Dit alles gecombineerd met enkele van de beste gerechten uit de Ardennen en Luxemburg: gerookte ham (Ardenne ham), worstjes, bijvoorbeeld Ardenne worst met kaas van de Bonne Dame (een worst gemaakt met kaas) en sausisson de Marcassin (wild zwijn - dit is wildseizoen), hertenvlees, fazant, patés, forel, lokale kazen zoals Hervé,

De tour wordt geleid door Benny, een professionele gastheer en gids voor meer dan 45 jaar, expert in alle informatie die u zou wensen.

Het vervoer zal worden gedaan met een minibus of minibus en het aantal deelnemers is beperkt tot 18 personen om een persoonlijke en hoogwaardige service te garanderen.